3,5 % PENTRU SCHIT

Vă rugăm, donați 3,5% din impozit, pentru

SCHITUL SF. MARE MUCENIC GHEORGHE – CLOŞCA

Mulţumindu-Vă din inimă tuturor pentru ajutorul dat obştii Schitului nostru în anul ce a trecut, Vă rugăm să ne fiţi alături şi în anul acesta, iar „Dumnezeul milei, al îndurărilor şi al iubirii de oameni”, pentru mijlocirile ocrotitorului nostru ceresc – Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă -, să Vă dăruiască „spor în viaţă, în credinţă şi în înţelegerea cea duhovnicească”, spor însutit şi înmiit în cele pământeşti şi materiale din care jertfiţi, dar, mai ales, spor duhovnicesc în dobândirea celor cereşti, nestricăcioase şi veşnice, precum şi moştenirea Împărăţiei Preasfintei Treimi!

Mai jos aveți formularul, pe care, listându-l, îl puteți puteţi completa cu datele dvs. personale, data și semnătura. În felul acesta, el poate fi depus la Administrația Financiară din județul dvs sau poate fi trimis prin poștă la ANAF, cu adresele destinatarului și expeditorului completate în întregime, pentru verificarea de către organul competent a persoanei donatoare.

DECLARATIA D230 /2023 se aplică pentru redirecționarea unei părți din impozitul pe veniturile din anul 2022.  

Aceasta este o donație?​
Nu. Este alegerea ta despre cum să fie folosiți o parte din banii pe care i-ai virat deja statului, ca impozit pe veniturile obținute în 2022. În cazul în care nu alegi să susții o cauză anume, întreaga sumă va rămâne la bugetul de stat. 

Descărcați formularul, precompletat cu datele SCHITUL SF. MARE MUCENIC GHEORGHE, dacă ai avut venituri din salarii/pensii, din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, dacă pentru acestea din urmă nu ai obligația să depui Declarația Unică.

Formularul 230 se depune și de persoanele fizice care realizează venituri din salarii și/sau pensii din străinătate, impozabile în România, conform legii.

 

Click – Formular 230// 2023_SCHITUL SF. MARE MUCENIC GHEORGHE

Termenul depunerii: 25 mai 2023

***

Menţiuni:

DESCARCĂ FORMULARUL și completează-l de mână, cu majuscule, doar la secțiunile:

 • I.Date de identificare contribuabil
 • II.2. Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani
  (dacă dorești ca decizia de redirecţionare să rămână valabilă și pentru anul următor)
 • Semnătură contribuabil
Dacă nu cunoaşteţi suma corespunzătoare a 3,5% din impozit, puteţi lăsa căsuţa necompletată, deoarece, conform art. 123, alin. 4 din Codul Fiscal: „…Organul fiscal competent are obligaţia calculării, reţinerii şi virării sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul datorat …”

Datele Schitului Sfântului Mare Mucenic Gheorghe: 

Denumire: SCHITUL SF. MARE MUCENIC GHEORGHE
Cod de identificare fiscala: 278 99 325
Cont bancar (IBAN): RO 59 BRD E140 SV 303 703 11400

Adresele Administraţiilor Finanţelor Publice le găsiţi aici:

Listă adrese ANAF

* * *

Mulțumim și Dumnezeu să vă dăruiască împlinirea tuturor cererilor celor spre mântuire şi desfătarea bunătăţilor celor veşnice, pentru mijlocirile Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, ocrotitorul nostru ceresc.


Protosinghel Leontie

Un comentariu la „3,5 % PENTRU SCHIT

 1. ELena BADULESCU

  Doamne ajuta,

  Cum as putea sa va trimit si eu un pomelnic pentru familia mea ? Nu gases coordonatele dvs. ( email, telephone) As dori sa va fac un transfert bancar in semn de multumire pt rugaciuni si pomenire.
  Puteti sa imi confirmati ca este contul corect?
  Cont bancar (IBAN): RO 59 BRD E140 SV 303 703 11400

  Multumim
  Doamne ajuta
  Fam. BADULESCU

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *