Un pastor adventist a încercat să reproducă o minune biblică – să meargă pe apa unui râu, dar a fost mâncat de crocodili

Un predicator adventist din Zimbabwe a încercat să reproducă minunea din Noul Testament, să meargă pe apă pentru a dovedi, păstoriților săi, puterea credinței sale. Din nefericire, nimic nu a reușit după cum și-a propus.

Pastorul a încercat să umble pe apă, precum Mântuitorul, dar a fost mâncat de viu de crocodili. Acest eveniment a avut loc în Zimbabwe, conform Agenției de presă Daily Post Nigeria. Conform publicației, pastorul Geonata Mthethua, și-a condus adepții, într-un loc care este cunoscut ca și râul crocodililor, pentru a le arăta una dintre cele mai cunoscute minuni descrise în Noul Testament, să meargă pe apă așa cum a făcut Mântuitorul. Când a încercat să reproducă minunea, Mthethua s-a scufundat în apă și a fost devorat de trei mari crocodili, în fața credincioșilor enoriei sale.

Diaconul Nikosi, unul din membrii parohiei, a explicat faptul că pastorul dorea să dovedească, mulțimii de credincioși, credința sa. Dar nimic nu a funcționat așa cum a stabilit, doar faptul că pastorul a postit și s-a rugat toată săptămâna. Pastorul Mthethua a fost mancat de crocodili în câteva minute, a declarat Nikosi. Singurul lucru, care a mai ramas de la el, a fost o pereche de sandale care pluteau pe apă.

Sistemul național pentru apeluri de urgență – ER24, a ajuns la fata locului dupa 30 de minute, in urma unui apel, dar in păcate nu a putut face nimic deoarece pastorul era deja mort.

Traducere: M. Pantocrator

Sursa: Akitines.blogspot.gr via http://www.impantokratoros.gr/72470BB6.ro.aspx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *