PROGRAMUL LITURGIC LA PRĂZNUIREA SFINȚILOR ARHANGHELI MIHAIL ȘI GAVRIIL (8 nov. 2017)

sfintii_arhangheli_mihail_si_gavriil_3

Marți, 7 noiembrie 2017, începând cu orele 17, în biserica schitului se va oficia Vecernia Mare, iar de la orele 19.00, Pavecernița Mică.

Miercuri, 8 noiembrie, începând cu orele 7.00 dimineața, se vor săvârşi in biserica schitului Miezonoptica, Utrenia şi Ceasul I, iar de la orele 8.30  Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie.

La Chinonic se va cânta Paraclisul Maicii Domnului – Eleovritissa, iar dupa otpust se vor scoate spre venerare cele mai pretioase odoare ale schitului – moaștele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință și relicvarul „Micul Diveevo” – care conține părticele din sfintele moaște ale Sfintelor Preacuvioase Maici Alexandra, Marta și Elena, starețele de la Diveevo, ale Sfintelor Fericite Pelaghia, Parascheva și Maria cele nebune pentru Hristos de la Diveevo și ale Sfintei Cuvioase Matrona, Mărturisitoarea de la Diveevo, precum și un fragment din potcapul Sfântului Preacuviosului Părinte Serafim, marele făcător de minuni din Sarov-, și se vor citi rugăciuni de dezlegare si la toată trebuinţa.

DSC_6380

Credincioşii, care vor să participe la slujbele mai sus menţionate, pot face rezervări pentru microbuz la numărul de telefon:

(Persoane de contact:

Vasilichia Ardeleanu – 0721 227 736

și

Toader Lucreția0728913548)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *